logo

Tuinarchitectuur

Wij ontwerpen uw droomtuin met de beste materialen. 

terrassen
planten en kleuren

Passie voor natuur

Wil u graag ontspannen in een wonderschone tuin? Garden Design Demeulenaere ontwerpt voor u een buitenruimte waarin u helemaal tot rust komt. Geheel naar wens creëren we de tuin van uw dromen, van de eerste schets tot de finale afwerking. Daarbij voorzien we een harmonieus samenspel van uiteenlopende planten en kleuren.

Hulp nodig bij tuinontwerp?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Tips over onderhoud

Dankzij ons team van vakmensen met groene vingers kunnen we een resultaat van de hoogste kwaliteit garanderen. Zowel voor, tijdens als na de werken staan we u met plezier te woord bij vragen over het ontwerp en onderhoud.

We vinden een heldere communicatie ontzettend belangrijk en stellen uw mening ten zeerste op prijs. Zo behoudt u de volledige controle over wat er met uw tuin gebeurt.

tuinarchitectuur
tuinaanleg

Precies volgens plan

Onze werkwijze stemmen we zo goed mogelijk op uw wensen en budget af. Bij elke stap die we nemen, houden we ons stipt aan de planning.

Ons doel is steeds om een onderhouds– en gebruiksvriendelijk resultaat te bereiken. Heeft u al een idee over hoe uw tuin eruit moet zien? Aarzel niet om ons te contacteren voor een eerste gesprek!